جریان خروجی ETF بیت کوین و کاهش سود ماینر های بیت کوین می تواند باعث کاهش قیمت فعلی شود.
برخی از تحلیلگران پیشنهاد می کنند که کاهش معاملات در ژاپن ناشی از افزایش نرخ بهره، عامل اصلی ضعف اخیر بیت کوین است. سایر عوامل موثر ممکن است شامل رکود جهانی و سودآوری استخراج کنندگان بیت کوین باشد. ارزیابی اینکه آیا این عوامل به سرکوب قیمت بیت کوین ادامه می دهند یا خیر بسیار مهم است تا مشخص شود که سطح مقاومت 63000 دلار تا چه مدت باقی خواهد ماند.

Renaissance Macro Research اشاره میکند که تقویت ین ژاپن از اواسط ژوئیه به ضعف بیت کوین و سهام دورهای کمک کرده است. ارزش پول ژاپن از 10 جولای تا 5 اوت 12 درصد در برابر دلار آمریکا افزایش یافت که باعث آشفتگی بازار شد. با این حال، به نظر می رسد این موضوع پس از رشد تولید ناخالص داخلی ژاپن با نرخ سالانه 3.1 درصد در سه ماهه دوم تثبیت شده است.
صرف نظر از تأثیر تجارت ژاپنی بر بازارهای پر ریسک، سرمایه گذاران بیت کوین نیز به طور قابل توجهی تحت تأثیر انتظارات اجتماعی-اقتصادی جهانی قرار دارند. به عنوان مثال، اگر تصورات مربوط به رکود و اخراج افزایش یابد، معامله گران ممکن است سرمایه های خود را به فروش برسانند. برعکس، اگر سرمایهگذاران انعطافپذیری اقتصادی را پیشبینی کنند، سهام به دلیل تأثیر مثبت بر درآمد شرکتها عموماً عملکرد بهتری دارد.
گلدمن ساکس، یکی از بانکهای سرمایهگذاری پیشرو در جهان، احتمال رکود اقتصادی آمریکا را از 25 درصد به 20 درصد پیش بینی کرده است. یان هاتزیوس، اقتصاددان ارشد آمریکایی گلدمن، در یادداشتی در 18 آگوست اشاره کرد که فدرال رزرو آمریکا (فدرال رزرو) باید کاهش 0.25 درصدی نرخ بهره را در ماه سپتامبر، با احتمال کاهش 0.50 درصدی، در نظر بگیرد.
توافقنامه ثبات مالی در 19 اوت بین وزارت خزانه داری ایالات متحده و بانک مرکزی چین، بر احتمال فرود نرم برای فدرال رزرو افزوده شد.
به گزارش CNBC، این همکاری در مورد بازارهای سرمایه، پرداختهای فرامرزی، انعطافپذیری عملیاتی، سیاستهای پولی و گزارشهای مشترک از آزمونهای ریسک در موسسات مالی بحث و گفتگو کرد. این همکاری اعتماد سرمایه گذاران را افزایش داد و ترس از سقوط احتمالی بازار سهام را کاهش داد.
«شاخص قیمت هش» که هش ریت در روز را به دلار اندازه گیری می کند، از هاوینگ در 19 آوریل به شدت کاهش یافته است و در حدود 43 دلار به ازای هر هش ریت در روز تثبیت شده است. این معیار نشان می دهد که یک ماینر بر اساس هش ریت معین چقدر می تواند انتظار کسب درآمد داشته باشد. شاخص پایین تر نشان دهنده کاهش بازده است. در نتیجه، نگرانیهایی وجود دارد که اگر قیمت بیتکوین برای مدت طولانی راکد بماند، استخراجکنندگان با سود کمتر مجبور به توقف فعالیتهای خود شوند.
سخن آخر
به طور خلاصه، ضعف قیمت بیت کوین ناشی از اعتماد بیشتر به اقتصادهای جهانی، کاهش تقاضا برای محصولات نقدی بیت کوین ETF و ترس از خروج برخی از ماینرها از بازار است. تا زمانی که این عوامل تغییر نکنند، احتمال فراتر رفتن قیمت بیت کوین از 63000 دلار در کوتاه مدت کم است.