در کوین سرا از جدیدترین و داغ ترین اخبار و مطالب دنیای ارزهای رمزپایه مطلع می شوید .

سرمایه گذاری 1.5 میلیارد دلاری گوگل در صنعت بلاک چین

0 873

یک گزارش جدید نشان می دهد که آلفابت (شرکت مادر گوگل) بیشترین سرمایه را نسبت به سایر شرکت های دیگر به صنعت بلاک چین وارد کرده و از سپتامبر 2021 تا ژوئن 2022 یک و نیم میلیارد دلار در این صنعت سرمایه گذاری کرده است.
بلاک چین چیست؟ یک راهنمای کامل برای مبتدیان

طبق پست منتشر شده توسط Blockdata در 17 آگوست، شرکت آلفابت بزرگ ترین سرمایه گذار در بین 40 شرکت سهامی عام بود که در این دوره در شرکت های بلاک چین و ارز رمزنگاری سرمایه گذاری کرده اند.

این شرکت 1.5 میلیارد دلار در این فضا سرمایه گذاری کرد و تمرکز آن بر روی چهار شرکت بلاک چین، از جمله پلتفرم فایربلاکس (Fireblocks)، شرکت بازی داپر لبز (Dapper Labs)، شرکت ولتاژ (Voltage) و شرکت سرمایه گذاری دیجیتال کارنسی گروپ (Digital Currency Group) بود.

این در تضاد کامل با سال گذشته است؛ چون گوگل سرمایه گذاری 601.4 میلیون دلاری خود را با تمرکز بر 17 شرکت مبتنی بر بلاک چین (که شامل داپر لبز، آلکمی (Alchemy)، بلاک چین دات کام، سِلو (Celo)، هلیوم و ریپل بودند) متنوع کرد.

افزایش سرمایه گذاری گوگل در بلاک چین همسو با سرمایه گذاری 40 شرکت بزرگ دیگر بوده است. این شرکت ها از سپتامبر 2021 تا ژوئن 2022 در مجموع شش میلیارد دلار سرمایه گذاری کرده اند. سرمایه گذاری آنها در این صنعت بین ژانویه تا سپتامبر 2021 یک میلیارد و نهصد میلیون دلار و در کل سال 2020، پانصد و شش میلیون دلار بوده است.

گوگل
مقدار سرمایه گذاری شرکت های مختلف در بلاک چین

سرمایه گذاری سایر شرکت ها در بلاک چین

شرکت های بلک راک (BlackRock)، مورگان استنلی و سامسونگ از دیگر سرمایه گذاران بزرگ در بلاک چین بودند که به ترتیب 1.17 میلیارد دلار، 1.11 میلیارد دلار و 979.2 میلیون دلار در این صنعت سرمایه گذاری کرده اند.

مورگان استنلی و بلک راک مانند گوگل، رویکرد متمرکزتری داشتند و در این دوره فقط در دو تا سه شرکت بلاک چین سرمایه گذاری کردند. با این حال، سامسونگ با سرمایه گذاری در 13 شرکت مختلف، فعال ترین سرمایه گذار بود.

همچنین، شرکت هایی که نوعی راه حل توکن غیرمثلی (NFT) ارائه می دهند، محبوب ترین گزینه سرمایه گذاری بوده اند. باقیمانده سرمایه گذاری بین شرکت هایی تقسیم شده که زیرساخت، بلاک چین به عنوان یک سرویس (BaaS)، پلتفرم های قرارداد هوشمند، راه حل های مقیاس پذیری و پلتفرم های نگهداری دارایی های دیجیتال را ارائه می کنند.

داده ها همچنین نشان می دهند که بانک ها به دلیل افزایش تقاضای مشتریان خود برای خدمات ارز رمزنگاری، شروع به افزایش سرمایه گذاری خود در شرکت های ارز رمزنگاری و بلاک چین کرده اند. یونایتد اورسیز بانک (United Overseas Bank)، بانک مشترک المنافع استرالیا (Commonwealth Bank of Australia) و بانک نیویورک ملون (BNY Mellon) از جمله بانک هایی هستند که در فهرست سرمایه گذاران بزرگ ارزهای رمزنگاری قرار دارند.

منبع Cointelegraph

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.