خبرگزاری فایننشال تایمز(FT) یکشنبه یکم اکتبر، گزارشی خاص در رابطه با بازارهای اقتصادی جهانی منتشر کرد. فایننشال تایمز در این گزارش دو بخش از شش بخش گزارش خود را به صنعت رمزنگاری اختصاص داد.
خبرگزاری فایننشال تایمز در این گزارش که با تیتر “صرافی ها، تجارت و شفاف سازی” ارائه شده است، از ارزهای رمزنگاری در کنار پدیده هایی مانند Brexit و ظهور بازارهای جدید نام می برد و از آنها به عنوان برخی از بزرگترین تغییرات در بازارهای اقتصادی طی ده سال گذشته یاد می کند.
در یکی از دو مقاله رمزنگاری این گزارش، که با عنوان “صرافی های رمزنگاری همزمان که به بلوغ می رسند باید با مسئولیت ها بیشتری مواجه شوند”، به مروری بر بازارهای رمزنگاری در مقایسه با بازارهای سنتی پرداخته شده است و بر مسائل مهم این صنعت مانند مقررات اشاره می کند.
این مقاله، اختلافات عمده بین متخصصان بازارهای سنتی و اختلال گران در فضای رمزنگاری را مورد بحث و بررسی قرار می دهد. زیشان فروز، مدیر اجرایی کوین بیس انگلستان، بیان کرد ساختار بازار های رمزنگاری نهایتا همان کارایی بازارهای سنتی را منعکس خواهد کرد . پیتر رندل، به عنوان یک حریف از صنعت تجارت فیات؛ این را غیر محتمل دانست.
رندل استدلال می کند اکوسیستم موجود بازارهای رمزنگاری بعید است بتواند “انعطاف پذیری مؤثر” مورد نیاز “بازارهای پیچیده و سیستم های مالی” را بوجود آورد و بر نبود نقدینگی در بازارهای رمزنگاری نیز اشاره می کند.
در دومین مقاله ی رمزنگاری این گزارش، جزییات مربوط به اینکه چگونه با وجود اینکه شرکت های تجاری اختصاصی ادعا می کنند نگاه سختگیرانه ای بر ارز رمزنگاری دارند، صنعت تجاری اختصاصی شیکاگو “در حال گسترش یافتن به یک بازار رمزنگاری رام نشدنی” می باشد، تشریح می شود.
با توجه به این واقعیت که معامله گران اختصاصی معمولا “شرکت کنندگانی دارای بیشترین حجم سرمایه” در بازار هستند، نویسندگان فایننشال تایمز اظهار داشتند که نوسانات قیمت های بازار رمزنگاری برای این گروه های تجاری در حقیقت “یک چیز خوب” است. راب ساگورتون، مدیر فروش مستقیم دارایی های دیجیتال در شرکت تجاری اختصاصی جامپ تریدینگ، افشا کرد این شرکت در حال تجارت حدود 10 الی 15 مورد از اصلی ترین ارزهای رمزنگاری با بالاترین میزان نقدینگی است و در حال کار با بازارهای قراردادهای آتی نیز می باشد.
جوزف مسقط، نخست وزیر مالتا در یک سخنرانی خطاب به بحث عمومی در 73مین جلسه مجمع عمومی سازمان ملل در هفته گذشته گفت، ارزهای رمزنگاری “آینده ناگریز پول” هستند و بلاک چین می تواند جامعه شفاف تر و عادلانه تری را از آن ایجاد کند.
منبع
Cointelegrapgh
مقاله قبلی
مقاله بعدی