در کوین سرا از جدیدترین و داغ ترین اخبار و مطالب دنیای ارزهای رمزپایه مطلع می شوید .

دونالد ترامپ امروز مجموعه‌ای از فرمان‌های اجرایی مرتبط با ارزهای رمزنگاری شده صادر کرد

0 58

دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور ایالات متحده، امروز فرمان اجرایی مهمی در حوزه ارزهای رمزنگاری امضا کرد. این فرمان با هدف تقویت رهبری آمریکا در فناوری مالی دیجیتال و حمایت از صنعت کریپتو صادر شده است؛ و با همین عنوان امضا شد، چندین بخش را در بر می‌گیرد.

تشکیل کار‌گروه ریاست جمهوری در دارایی‌های رمزنگاری

براساس این فرمان، یک کارگروه ویژه به نام کارگروه ریاست جمهوری در بازارهای دارایی‌های رمزنگاری تشکیل می شود که به ریاست دیوید ساکس، مشاور ارزهای دیجیتال و هوش مصنوعی کاخ سفید، فعالیت خواهد کرد. این گروه موظف است ظرف 180 روز، پیشنهادهایی برای چارچوب نظارتی جدید در حوزه ارزهای دیجیتال ارائه دهد.

مدیریت روزانه این گروه به بو هاینز (Bo Hines)، نامزد سابق کنگره از حزب جمهوری‌خواه و بازیکن سابق فوتبال دانشگاهی سپرده شده است. انتظار می‌رود این شورا از 20 بنیانگذار و مدیرعامل شرکت‌های ارز دیجیتال تشکیل شود، با اولویت حامیان مالی کمپین انتخاباتی ترامپ.

ذخیره استراتژیک دارایی‌های رمزنگاری

بخشی به بررسی امکان ایجاد ذخیره استراتژیک ملی از دارایی‌های رمزنگاری اختصاص یافته است. هرچند در متن فرمان اشاره مستقیمی به بیت کوین نشده، اما این موضوع با وعده‌های انتخاباتی ترامپ مبنی بر ایجاد ذخیره ملی بیت کوین همخوانی دارد. سناتور سینتیا لومیس (Cynthia Lummis) نیز با ارائه قانون بیت کوین در سنا از این ایده حمایت کرده و چندین ایالت نیز در حال بررسی قوانین مشابه هستند.

این کارگروه موظف است تا ژوئیه سال جاری، معیارهایی برای ایجاد چنین ذخیره ای ارائه دهد که ممکن است شامل استفاده از ارزهای رمزنگاری مصادره شده توسط دولت باشد. در حال حاضر دولت فدرال حدود 200000 بیت کوین به ارزش تقریبی 21 میلیارد دلار در اختیار دارد.

ممنوعیت ارز رمزنگاری بانک مرکزی‌(CBDC)

فرمان اجرایی به صراحت آژانس‌های دولتی را از ایجاد یا ترویج ارزهای دیجیتال بانک مرکزی (CBDC) منع می‌کند. این موضع‌گیری با انتقادات گسترده جمهوری‌خواهان از ارزهای دیجیتال مرکزی به دلیل نگرانی‌های حریم خصوصی همسو است.

لغو دستورات رئیس‌جمهور قبلی

فرمان اجرایی اخیر دونالد ترامپ، همچنین مقررات محدود کننده در دولت های قبلی به ویژه دستور اجرایی دولت بایدن در مورد دارایی‌های رمزنگاری شده و چارچوب وزارت خزانه‌داری برای تعامل بین‌المللی در زمینه دارایی‌های رمزنگاری شده را لغو می‌کند. این فرمان با هدف حذف موانع پیش روی نوآوری، و رقابت‌پذیری اقتصادی آمریکا در حوزه مالی دیجیتال جهانی در راستای تبدیل ایالات متحده به پایتخت ارزهای دیجیتال جهان صادر شده است.

ترامپ قول داد در صورت انتخاب مجدد، ایالات متحده را به یک نیروگاه استخراج بیت کوین تبدیل کند

تشکیل نیروی ویژه SEC

همزمان با صدور این فرمان اجرایی، کمیسیون بورس و اوراق بهادار آمریکا (SEC) نیز از تشکیل یک نیروی ویژه ارز رمزنگاری به رهبری هستر پیرس (Hester Peirce)، کمیسیونر حامی صنعت، خبر داد. این گروه قصد دارد چارچوب‌های افشای منطقی را تدوین کند تا پروژه‌ها و شرکت‌های ارز رمزنگاری در صورت نیاز بتوانند به صورت قانونی ثبت شوند.

حمایت از حقوق فعالان این صنعت

فرمان اجرایی به طور ویژه از حقوق شرکت‌ها و شهروندان آمریکایی برای معامله و نگهداری ارز رمزنگاری، استخراج و تأیید تراکنش‌های بلاک چین و راه‌اندازی نرم‌افزارهای بلاک چینی حمایت می‌کند. این اقدام برای فعالان قانونی صنعت اطمینان‌خاطر ایجاد می‌کند.

تأثیر بر بازار

این اقدامات نشان دهنده تغییر قابل توجهی در سیاست های ایالات متحده در قبال ارزهای رمزنگاری است و هدف آن کاهش مقررات محدود کننده و تشویق به نوآوری در این صنعت می باشد.

انتشار خبر این فرمان اجرایی تأثیر فوری اما کوتاه‌مدتی بر بازار داشت. قیمت بیت کوین پس از انتشار این خبر از حدود 103.000دلار به بالای 106.000 دلار افزایش یافت، اما در ادامه بیشتر این افزایش را از دست داد و به حدود 103.500 دلار بازگشت. در حال حاضر نیز در نزدیکی سطح قیمتی 106.000 دلار معامله می‌شود.

واکنش مثبت و منفی صنعت رمزنگاری به فرمان اجرایی ترامپ

این فرمان با استقبال گسترده ای در صنعت ارزهای رمزنگاری مواجه شده است. بسیاری از فعالان این حوزه معتقدند که این اقدام می تواند به کاهش ابهامات نظارتی و تسهیل نوآوری در این صنعت کمک کند.

تیم اسکات (Tim Scott)، رئیس جمهوری‌خواه کمیته بانکی سنا، از این اقدام استقبال کرده و اعلام کرده است مشتاق همکاری با ترامپ و تیمش برای ایجاد شفافیت، انتخاب و فرصت در این بخش مهم از اقتصاد قرن 21 است.

با این‌حال، برخی تحلیلگران مانند الکس تورن (Alex Thorn)، مدیر تحقیقات گلکسی دیجیتال و جیمز سیفارت، تحلیلگر بلومبرگ، معتقدند استفاده از واژه ذخیره به جای رزرو در این فرمان اجرایی نشان‌دهنده این است که دولت قصد خرید بیت کوین ندارد و صرفاً می‌خواهد دارایی‌هایرمزنگاری موجود را حفظ کند.

پیتر شیف، منتقد بیت کوین و اقتصاددان مشهور نیز تأکید کرده که این فرمان منحصر به بیت کوین نیست و تضمینی برای ایجاد ذخیره استراتژیک نمی‌دهد.

در مقابل، چانگپنگ ژائو (CZ)، بنیانگذار بایننس، پس از انتصاب سناتور سینتیا لومیس به ریاست کمیته فرعی دارایی‌های دیجیتال سنا، نسبت به ایجاد ذخیره استراتژیک بیت کوین ابراز خوش‌بینی کرده است.

منبع coindesk

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.