در کوین سرا از جدیدترین و داغ ترین اخبار و مطالب دنیای ارزهای رمزپایه مطلع می شوید .

روند قیمت بیت کوین در سه ماهه سوم سال 2022 چگونه خواهد بود؟

0 1,284

خریداران بازار ارز رمزنگاری سه ماهه اول سال 2022 را با سختی پشت سر گذاشتند، اما سه ماهه دوم برای آنها به مراتب سخت تر از آن بود. با آغاز سه ماهه سوم، چشم انداز کلان همچنان برای ارزهای رمزنگاری نزولی است، اما بازار احتمالا به کف چرخه خود نزدیک خواهد شد. در این مطلب چرخه های قبلی و برخی فاندامنتال ها را بررسی خواهیم کرد تا ببینیم روند بازار در سه ماهه سوم چگونه خواهد بود.

حرکت قیمت

قیمت بیت کوین تقریبا 70 درصد از اوج خود در حدود 69000 دلار سقوط کرده است. اگرچه این یک کاهش شدید و زیان بار تلقی می شود، مطابق با نحوه عملکرد این ارز بزرگ بازار در چرخه های قبلی است. اگر بیت کوین یک شرکت بود، کاهشی در این اندازه یا فرصت فوق العاده ای برای آن به وجود می آورد یا توانایی آن را برای بقا در دنیای تجارت زیر سوال می برد.

از زمان راه اندازی بیت کوین، بیشترین کاهش قیمت آن از اوج به کف 81 درصد بوده است. برای سرمایه گذاران صعودی با چشم انداز بلند مدت، بازار نزولی فعلی ممکن است فرصت خوبی برای ورود باشد. اما اگر تاریخ تکرار شود، کاهش 80 درصدی از اوج 69000 دلار، قیمت را به سطح 15000 دلار نزدیک خواهد کرد.

مدت زمان چرخه

قیمت بیت کوین بیش از 200 روز پیش در 10 نوامبر 2021 به اوج خود رسید. در مقایسه با روندهای نزولی در گذشته، این چرخه بسیار بیشتر از متوسط 117 روزه طول کشیده، اما کم تر از بدترین دوره ثبت شده خود است. در طول بازار نزولی سال 2018، حدود 343 روز طول کشید تا بیت کوین به کف خود برسد.

اگر چرخه فعلی بیشتر شبیه به چرخه سال 2018 باشد، فشار فروش احتمالا تا پایان سال 2022 یا بعد از آن ادامه خواهد یافت. لازم به ذکر است، زمانی که فشار فروش فروکش کند، قیمت بیت کوین به سرعت تغییر جهت می دهد. در گذشته، بیت کوین شش ماه پس از کف چرخه خود، به طور متوسط 69 درصد افزایش داشته است.

باید صبور بود

بررسی چرخه های گذشته به پیش بینی جهت قیمت کمک می کند، اما تا زمانی که شرایط اقتصاد کلان بهبود نیابد، وضعیت بیت کوین تغییری نخواهد کرد. 

بیت کوین یک دارایی ریسکی است که همبستگی مثبتی با بازار سهام دارد. این ارز همچنین همبستگی معکوس با نرخ بهره و شاخص دلار دارد. اگر این همبستگی ها ادامه پیدا کنند، امیدی به بهبود بازار ارز رمزنگاری(حداقل در کوتاه مدت) نخواهد بود.

در حالی که فدرال رزرو برای کاهش نرخ تورم، سیاست افزایش نرخ بهره و کاهش ترازنامه خود را در پیش گرفته است، رشد اقتصادی نشانه هایی از کند شدن را نشان می دهد. در صورت ادامه این سیاست ها توسط فدرال رزرو، اکثر دارایی های پرریسک (مخصوصا ارزهای رمزنگاری) با کاهش بیشتری روبرو خواهند شد.

بدون شک، روندهای صعودی کوتاه مدت و موقت رخ خواهند داد، اما شرایط اقتصاد کلان بیش از هر زمان دیگری اهمیت دارند. تا زمانی که تغییری در شرایط اقتصادی رخ ندهد (که اکنون در حال بحرانی شدن است) پیش بینی رسیدن به کف به این زودی دشوار است.

منبع dailyfx

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.