تاریخ مخصوصا در چارت قیمت تمایل به تکرار خودش دارد! در حال حاضر یک شباهت زیاد در نمودار قیمت بیتکوین با آنچه در 12 آوریل و پیش از یک رالی صعودی بزرگ اتفاق افتاد، به وجود آمده است.
در هر 2 این زمانها یک کندل چکشی بلند در نمودار روزانه ایجاد شده است. پس از آن چند روزی قیمت بیتکوین در نمودار روزانه بدون روند بوده و در جا زده است.
همچنین در هر 2 این زمانها تعداد موقعیتهای فروش در صرافی بیت فینکس که بیشترین معاملات بیت کوین در آنجا انجام می شود به اوج خود رسیده و پس از آن چیزی که در آوریل اتفاق افتاده یک افزایش ناگهانی قیمت به میزان هزار دلار و سپس رالی صعودی بوده است.
در مقایسه با آوریل اگر انتظار تکرار این پترن را در حال حاضر داشته باشیم می توان گفت طی 2 روز آتی می تواند یک افزایش قیمت ناگهانی به میزان هزار دلار و در پی آن روند صعودی در بیتکوین آغاز شود.
هرچند نزول قیمت به زیر 6100 دلار می تواند این تحلیل را فیلد کند و قیمت بیت کوین را به سمت کف سال 2018 در 5755 دلار بکشاند.