قیمت بیت کوین به 8900 دلار رسید

قیمت بیت کوین

قیمت بیت کوین امسال به رکورد جدیدی دست یافت و قبل از بروز یک کاهش اندک، تا قیمت 8905 دلار افزایش پیدا کرد.

در تاریخ 26 ماه مه و ساعت 19 به وقت جهانی، بزرگترین ارز دیجیتال جهان از نظر ارزش بازار پس از قرار گرفتن زیر سطح 8250 دلار به مدت طولانی، از الگوی مثلث صعودی در نمودار روزانه خود خارج شد.

این صعود جدید قیمت، پس از این که در هفدهم ماه قیمت بیت کوین به 6600 دلار رسید و در همان روز پس از یک فشار خرید بزرگ قیمت ها دوباره به بالای سطح 7300 دلار دست یافت، به وجود آمد.

از آن پس قیمت بیت کوین دوباره 22 درصد افزایش یافت و یکشنبه شب در ساعت جهانی 19:45 به 8500 دلار رسید. بعد از آن دوباره افزایش یافت و طی نیم ساعت به قیمت 8700 دلار رسید.

قابل به ذکر است این افزایش قیمت نیز افزایش بزرگی را در حجم مبادلات 24 ساعته رقم زد. طبق داده های کوین مارکت کپ، مجموعا 10.3 میلیارد دلار به حجم مبادلات افزوده شد.

هر چند طبق داده های وب سایت Messari.io ، این حجم بر اساس 10 صرافی که حجم مبادلات واقعی و صادقانه را گزارش می دهند، به مقدار 3.1 میلیارد دلار است.

در این ضمن با توجه به داده های موجود در کوین سرا، سایر ارزهای رتبه بالا مانند اییاس، اتریوم، ریپل و لایت کوین هر کدام نسبت به 24 ساعت گذشته صعودی برابر با 7.5 الی 11.5 درصد داشته اند.

علاوه بر این، ارزش کل بازار از سوم آگوست 2018 که در آن زمان آلت کوین ها ارزش بازاری معادل 6 میلیارد دلار داشتند، به بالاترین سطح خود به میزان 268 میلیارد دلار رسیده است.

اکنون چشم ها مشتاقانه به هدف جدید بیت کوین در سطح مقاومت 9650 دلار دوخته شده است. این سطح آخرین بار سیزده ماه گذشته در 30 آوریل 2018 مشاهده شد که از آنجا به وسیله یک حرکت بسیار قوی به بالای سطح روانی 10000 دلار افزایش یافت.

منابع:

رضا انبیائی

مقالات مرتبط

چرا بیشتر ایردراپ‌ها با شکست مواجه می‌شوند

ایردراپ‌ها (توزیع رایگان توکن‌ها) در پروژه‌های جدید ارزهای رمزنگاری رایج هستند، اما…

ژاپن بررسی امکان نگهداری بیت‌کوین و سایر ارزهای دیجیتال توسط بانک‌ها را آغاز می‌کند

سازمان خدمات مالی ژاپن بررسی امکان نگهداری ارز دیجیتال توسط بانک‌ها را…

افزایش قیمت بیت‌کوین پس از اظهارات دونالد ترامپ

دونالد ترامپ روز یکشنبه تأیید کرد که قرار است در نشست «سازمان همکاری اقتصادی آسیا–اقیانوسیه» (APEC) با شی جین‌پینگ، رئیس‌جمهور چین، دیدار کند. این نشست در تاریخ ۳۱ اکتبر تا ۱ نوامبر ۲۰۲۵ (۹ تا ۱۰ آبان‌ماه ۱۴۰۴) در شهر سئول، کره‌جنوبی، برگزار می‌شود. ترامپ روز یکشنبه در گفت‌وگو با «ماریا بارتیرومو» از شبکه فاکس‌نیوز گفت که به‌زودی با آقای شی جین‌پینگ و برخی دیگر از مقامات حاضر در نشست APEC در کره‌جنوبی دیدار و گفت‌وگو خواهم کرد.

دیدگاهتان را بنویسید