راه اندازی خدمات سهام در کیف پول تراست بایننس با استفاده از تزوس

تزوس

تراست والت، اپلیکیشن کیف پول رسمی بایننس، خدمات سهام (staking) را برای ارزهای دیجیتال راه اندازی کرد. این خبر در یک پست وبلاگ و در تاریخ سوم آوریل توسط بایننس اعلام شد.

خدمات سهام قرار است در پایان سه ماهه ی دوم سال 2019 توسط بایننس راه اندازی شود. این ویژگی به کاربران این امکان را می دهد تا بهره یا سود سهام سرمایه گذاری خود را در ازای تایید تراکنش ها دریافت کنند و به آنها اجازه می دهد به تغییرات بلاک چین رای دهند. پاداش های سهام، یک محصول جانبی از الگوریتم توافق عمومی اثبات سهام (PoS) است.

ظاهرا با راه اندازی خدمات سهام این امکان به تراست والت داده می شود تا از ارز های دیجیتال مبتنی بر اثبات سهام پشتیبانی کند. علاوه بر این، تراست والت از تزوس (XTZ) پشتیبانی کرده و قصد دارد در مکانیسم مدیریت روی زنجیره ای تزوس از سهام نیز پشتیبانی کند.

طبق اعلام سیستم نظارت کوین بیس در اواخر ماه مارس، که امکان ذخیره سازی سرمایه را برای نهادهای سرمایه گذاری فراهم می کند، اعلام کرد با افزودن خدمات سهام تزوس، دنبال گسترش مجموعه ی خدمات خود است. سرمایه گذاران از طریق خدمات ذخیره سازی آفلاین آن قادر به شرکت در شبکه هایی مانند تزوس با استفاده از کوین بیس به عنوان یک واسطه تنظیم شده خواهند بود.

تزوس یکی از قدرتمندترین آلت کوین ها در چند روز قبل از 30 ام مارس بوده است زیرا قیمت آن به واسطه ی چندین رویداد اساسی شناور بوده است. این جامعه یک رای گیری را برای پروپوزال یک پروتکل که تصمیم به ارتقا تزوس را دارد، صورت خواهد گرفت. این پروپوزال در حال حاضر وارد دوره ی رای گیری شده است.

منابع:

رضا انبیائی

مقالات مرتبط

بازگشت مثبت ETFهای بیت‌کوین با پیشتازی فیدلیتی و بلک‌راک

جریان ورودی سرمایه به صندوق‌های ETF اسپات بیت‌کوین در روز سه‌شنبه همزمان…

بازار بیت‌کوین با سقوط به زیر ۶۳ هزار دلار، وارد فاز تسلیم کامل شد

فروش وحشت‌زده هولدرهای کوتاه‌مدت و نزدیک شدن RSI به کف‌های تاریخی، همگی…

دیدگاهتان را بنویسید