در کوین سرا از جدیدترین و داغ ترین اخبار و مطالب دنیای ارزهای رمزپایه مطلع می شوید .

نبرد غول های استخراج؛ بیت مین استراتژی های خود را تغییر می دهد

0 1,636

شرکت بیت مین، غول سازنده دستگاه های استخراج، پس از بازگشت جیهان وو به مدیریت، قصد دارد تا استراتژی های خود را برای پس گرفتن سهم خود از بازار، تغییر دهد.

در همایشی که بیت مین برای مشتریان خود در چنگدو چین برگزار کرده بود، جیهان وو به عنوان مدیرعامل توضیحاتی را ارائه داد. وی خطاب به مشتریان و شرکای خود استراتژی های جدیدی را برای بازگرداندن تسلط بیت مین بر بازار توضیح داد.

در اصل، او پیشنهاد داد که شرکت با قبول ریسک مربوط به جریان نقدینگی، نوسانات قیمت بیت کوین و هزینه برق، استخراج کنندگان را ترغیب به استفاده از محصولات خود کند.

بیت مین نیز انتظار دارد که قیمت بیت کوین به دنبال هالوینگ و کاهش پاداش استخراج، جهش یابد. این که آیا واقعا این رخداد مانند دو هالوینگ قبل باعث افزایش قیمت خواهد شد یا خیر، در حال حاضر موضوع بحث بسیاری از کارشناسان است.

بیت مین برای جذب استخراج کنندگان و نیز سرمایه گذاران به سمت خود سه تاکتیک اصلی را در نظر دارد.

در اولین مورد به نظر می رسد بیت مین استراتژی های فروش قبلی خود را جایگزین کرده است. در آن استراتژی ها مشتریان مجبور بودند کل مبلغ را به صورت پیش پرداخت، با ساختار پرداخت کاهشی بر اساس تعداد، برای دستگاهی که قرار است بعدا ارسال شود، واریز نمایند.

به عنوان مثال مشتریانی که بین 100 تا 999 دستگاه استخراج خرید می کردند، 50 درصد مبلغ کل را به صورت پیش پرداخت، باید تسویه کنند. در عین حال سرمایه گذاران بزرگتر که بیش از 5000 دستگاه می خریدند، 20 درصد مبلغ کل را باید به صورت پیش پرداخت واریز می کردند.

بقیه مبلغ باید هفت روز قبل از تاریخ ارسال دستگاه واریز شود. اما در استراتژی جدید فشار این نقدینگی در کوتاه مدت از مشتری به جانب بیت مین تغییر می کند.

مزارع استخراج

دومین تاکتیک بیت مین هدف قرار دادن افرادی است که دارای مزارع استخراج با منابع برق کافی هستند، اما تجهیزات کافی برای کار با تمام ظرفیت را ندارند.

این شرکت اعلام کرده است که یک توافق نامه را جهت همکاری با این مزارع پیشنهاد خواهد داد که طی آن، مزارع را برای مدت بیش از یک سال جهت استفاده از محصولات پرچمدار خود مثل سری آنتماینر S17 و T17  اجاره خواهد کرد. بیت مین هزینه برق تمام سال را پرداخت خواهد کرد(که در حال حاضر در چین 0.05 دلار در هر کیلووات است) و اپراتورهای مزارع، مسئولیت نگهداری از دستگاه ها را بر عهده خواهند داشت.

در این همکاری بیت مین 75 درصد از سود را برای خود و 25 درصد را به اپراتور مزارع خواهد داد. اما اگر درآمد استخراج کمتر از هزینه برق باشد، بیت مین تمام ارزهای استخراج شده را سهم خود می داند.

از طریق این طرح بیت مین می تواند بار دیگر ظرفیت استخراج خود را افزایش دهد. سرمایه گذاری بیت مین در این بخش طی دو سال گذشته کاهش یافته، زیرا شرکت بیشتر تمرکز خود را روی فروش تجهیزات قرار داده بود.

طبق گزارشات در اوایل سال جاری، قدرت هش بیت مین در ماه مه به 237 پتا هش در ثانیه کاهش یافته بود. این یعنی یک افت 88 درصدی نسبت به ماه آوریل. به این ترتیب بیت مین تنها 0.5 درصد از سهم قدرت هش کل شبکه بیت کوین را در اختیار داشته است.

با این حال و بر اساس آخرین اطلاعات ارائه شده توسط این شرکت، قدرت استخراج آنها طی 6 ماه گذشته به 930 پتا  هش در 5 دسامبر برگشته است. بنابراین در حال حاضر بیت مین سهم خود را به 1 درصد افزایش داده است.

علاوه بر این بیت مین با ارائه گزینه های انتخابی برای کسانی که سفارشات خود را در مقادیر زیادی ثبت می کنند، قصد دارد نگرانی های سرمایه گذاران را در مورد نوسانات قیمت بیت کوین کاهش دهد.

به عنوان مثال برای کاربرانی که 1000 دستگاه آنتماینر S17Pro خریداری کنند، گزینه هایی را تا مبلغ یک درصد از کل قرارداد، ارائه می دهد. این گزینه ها به مشتریان این امکان را می دهد تا بیت کوین خود را به قیمت 35000 یوان یا 5000 دلار در تاریخ 27 مارس بفروشند.

اگر قیمت بیت کوین تا آن تاریخ بالاتر از 5000 دلار باشد، این گزینه می تواند باعث ضرر طرف مقابل شود. اما اگر قیمت بیت کوین پایین تر از این سطح باشد، مشتریان گزینه ای را انتخاب کرده اند که باعث سودآوری آنها شده است. به این ترتیب بیت مین متحمل ضرر می شود.

رقابت داغ

هنوز مشخص نیست که آیا این استراتژی بیت مین موفق خواهد بود یا خیر. اما این تغییرات نشان دهنده شدت رقابت در این صنعت است.

در جلسه اخیر بیت مین، وو به کارمندان خود اعلام کرده بود تسلط بازار بیت مین در زمینه تجهیزات استخراج و قدرت هش در طول سال کاهش یافته است.

در همین حال رقابت بین تولید کنندگان دستگاه های استخراج در چین همچنان ادامه دارد. به ویژه این که رخداد نیم شدن پاداش استخراج بیت کوین در سال آینده در راه است. در همین راستا شرکت مستقر در شنزن MicroBT واتس ماینر قصد دارد تا سری های پرچمدار M30 خود را در سال آینده راه اندازی کند.

 این شرکت راه اندازی خط جدید محصولات خود را در روز شنبه اعلام کرد. این دستگاه ها دارای قدرت 88 تراهش در ثانیه و مصرف برق حداقل 38 ژول در هر تراهش هستند.

کنان، دومین شرکت بزرگ سازنده دستگاه های استخراج، اخیرا عرضه اولیه عمومی سهام خود را در نزدک انجام داده و توانسته است سرمایه ای در حدود 90 میلیون دلار کسب کند.

منبع coindesk

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.