فروش بیش از 250 میلیون دلار توکن در سه ماهه دوم 2019 توسط ریپل

ریپل

ریپل، شرکت پشتوانه توکن XRP (سومین ارز بزرگ از نظر ارزش بازار) اعلام کرد، 251.51 میلیون دلار توکن XRP را در سه ماهه دوم سال 2019 فروخته است. ریپل گزارش سه ماهه دوم خود را در 24 جولای منتشر ساخت.

طبق این گزارش، ریپل تقریبا 162.42 میلیون دلار توکن XRP را در سه ماهه اول 2019 فروخت. این بدان معنی است که در سه ماهه دوم نسبت به سه ماهه قبلی، فروش ریپل تقریبا 48 درصد افزایش داشته است.

این گزارش در رابطه با فروش سه ماهه XRP بیان می کند، ریپل متعاقبا فروش توکن خود را در آینده کاهش خواهد داد. علاوه بر این ریپل اشاره کرد، فروش XRP را در این سه ماهه به دلیل تورم حجم مبادلات، محدود کرده است. همینطور، این گزارش بیان می کند که به طور موقت فروش های برنامه ریزی شده را متوقف و برای فروش های نهادی، محدودیت قرار داده است.

طبق گزارش این شرکت 106.87 دلار از توکن های خود را به طور مستقیم به نهادها و شرکت ها فروخته و 144.64 میلیون دلار دیگر را طبق فروش برنامه ریزی شده خود ارائه داده است.

این گزارش همچنین فعالیت مربوط به وجه الضمان شرکت را در این سه ماه  پوشش داد. ریپل بیان کرد که سیستم سرمایه گذاری ضمانتی آن به سال 2017 برمی‌گردد و می گوید این روش یک تامین ثابت را برای XRP ارائه می‌دهد.

ریپل در گزارش سه ماهه دوم سال 2019 خود بیان می کند که در طول این سه ماهه، در هر ماه، 1 میلیارد را برداشت کرده و جمعامبلغ 3 میلیارد XRP را در اختیار وجه الضمان قرار داده است. از این سه میلیارد، 2.1 میلیارد دوباره در قراردادهای وجه الضمانتی سرمایه گذاری شده اند و 0.9 میلیارد دیگر برای ترویج تحولات XRP از طریق انکوباتور خود به نام Xpring و RippleNet استفاده شده است.

Xpring در سوم جولای اعلام کرد که از زمان آغاز فعالیت خود در سال گذشته، 500 میلیون دلار را در پروژه های XRP صرف کرده است. Xpring در اعلامیه اخیر خود  گفت، موارد کاربرد XRP جدید را از طریق توسعه های زیرساختی و پروژه های نوآورانه اولویت بندی خواهد کرد.

منابع:

رضا انبیائی

مقالات مرتبط

کاهش تقاضا برای بیت‌کوین؛ سه دلیل شروع بازار نزولی

طبق تحلیل کارشناسان شرکت کریپتوکوانت، میزان تقاضا برای بیت‌کوین از اکتبر ۲۰۲۵ تاکنون به‌طور قابل‌توجهی کاهش یافته و این نشان می‌دهد که این ارز وارد بازار نزولی جدیدی شده است. به گفته تحلیلگران این شرکت، در چرخه فعلی بازار شاهد سه موج تقاضا از سوی سرمایه‌گذاران برای بیت‌کوین بوده‌ایم که موج اول آن در ژانویه ۲۰۲۴ رخ داده است.

دلایلی که نشان می‌دهد بیت‌کوین هنوز به کف قیمتی خود نرسیده است

به گفته ماکسیم بالاشویچ، بنیانگذار سنتیمنت، معامله‌گران بازار رمزارز هنوز سطح کافی…

رشد قابل‌توجه توکن UNI پس از شروع رأی‌گیری در مورد یک پیشنهاد مهم

قیمت توکن UNI هم‌زمان با آغاز رأی‌گیری درون‌زنجیره‌ای درباره پیشنهادی برای فعال‌سازی کارمزدهای پروتکل یونی‌سواپ و سوزاندن توکن‌ها، طی ۲۴ ساعت گذشته حدود ۱۹ درصد رشد کرد.پیشنهاد «یونیفیکیشن یا Unification» با هدف هم‌راستا کردن یونی سواپ‌لبز، بنیاد یونی‌سواپ و مدیریت پروتکل حول یک ساختار مشترکِ کارمزد و مشوق‌ها ارائه شده است. نتایج اولیه رأی‌گیری نشان‌دهنده حمایت قاطع از این پیشنهاد است.

دیدگاهتان را بنویسید