ارزهای مجازی در ایران قانونی می‌شوند/کمیسیون اجتماعی مجلس در حال بررسی ماینینگ و رمزارزها

ارز مجازی

سیدابوالحسن فیروز آبادی،‌ دبیر شورای عالی فضای مجازی،‌ در حاشیه نمایشگاه الکامپ در پاسخ به سؤال فارس درباره اینکه دیشب جلسه شورای عالی فضای مجازی بوده و در آن درباره ارزهای مجازی صحبت شده و در حال حاضر بانک مرکزی ارزهای مجازی را در ایران را مجاز نمی‌داند و قوه قضائیه سایت‌های ارائه دهنده ارز مجازی را فیلتر می‌کند؛ این در حالی است که در شرایط فعلی اقتصادی و تحریم‌ها،‌ برخی معتقدند ارزهای مجازی می‌توانند برای معاملات خرد تحریم را دور بزنند و توسط مردم استفاده شوند آیا ارزهای مجازی در ایران باز خواهند شد گفت:‌ احتمالا باز خواهند شد.
وی در پاسخ به این سؤال که مشخص است که کدام ارز باز می‌شود، گفت:

هنوز تصمیم‌گیری نشده است کارگروهی در کمیسیون اجتماعی مجلس در حال بررسی این موضوع برای راه‌اندازی صرافی پول‌های مجازی، ماینینگ پول‌های مجازی و اینکه چه پول‌هایی مجاز خواهند شد، کار می‌کند و تصمیم گیری خواهد کرد.

دبیر شورای عالی فضای مجازی گفت:

همچنین برای مبادلات اقتصادی بین کشورهای دوست نیز برنامه ایجاد ارز ملی مشترک در دستور کار است.

منابع:

گروه خبری

مقالات مرتبط

جهش قیمت بیت‌کوین بعد از تعطیلی دولت آمریکا؛ احتمال ثبت اوج جدید

قیمت بیت‌کوین تا حدود ۱۲۴ هزار دلار افزایش یافت، چون عواملی همچون افزایش تقاضا در ایالات متحده، تغییر در سیاست‌های پولی فدرال رزرو  و امید به روند صعودی بازار در سه‌ماهه‌ی چهارم سال موجب بهبود احساسات و افزایش خوش‌بینی سرمایه‌گذاران شدند. تحلیل‌گران سطح مقاومت بیت‌کوین را نزدیک ۱۳۰ هزار دلار پیش‌بینی می‌کنند و احتمال دارد قیمت در این هفته وارد مرحله کشف قیمت شود.

آیا بیت‌کوین روند صعودی خود را در اکتبر ادامه می‌دهد؟

بازار ارزهای رمزنگاری در ۲۴ ساعت گذشته روند صعودی داشت و قیمت بیت‌کوین با شروع ماه اکتبر ــ که معمولاً برای بازار صعودی است ــ به بالاترین سطح خود در بیش از دو ماه اخیر رسید. این رشد ناشی از انتظار تزریق نقدینگی به بازار پس از تعطیلی دولت آمریکا بود.بیت‌کوین برای رسیدن به اهداف ۱۲۷۰۰۰دلار  تا ۱۱۳۷۰۰۰ دلار باید منطقه مقاومت ۱۲۰۰۰۰ دلار تا ۱۲۲۰۰۰ دلار را بشکند. با این حال، ۱۲۲۰۰۰دلار و ۱۳۷۰۰۰ دلار دو مقاومت مهم به حساب می‌آیند.

زیکش در کانون توجه؛ شکست قیمت ZEC به بالای الگوی چندساله

روند صعودی اخیر زی‌کش (ZEC) این ارزرا به رقیبی جدی برای مونرو (XMR)  تبدیل کرده است. در حال حاضر، زیکش از نظر حجم معاملات روزانه از مونرو پیشی گرفته است. زی‌کش از روند نزولی هشت‌ساله خود خارج شده و تنها طی یک ماه گذشته بیش از ۷۰ درصد رشد کرده است. تحلیل‌گران معتقدند این روند صعودی نشان‌دهنده‌ی تغییر در کاربردپذیری این توکن است و آن را به رقیبی جدی برای ارزهای رمزنگاری حوزه حریم خصوصی، از جمله مونرو، تبدیل می‌کند.

دیدگاه کاربران (1 دیدگاه)

  1. پس کی رفع ممنوعیت میشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ، این تاخیرشون هم باعث سواستفاده یه سری صرافی غیر مجاز در فضای اینترنتی شده !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

دیدگاهتان را بنویسید