سرقت 4.3 میلیارد دلار ارز دیجیتال توسط جنایتکاران سایبری در سال 2019

ارز دیجیتال

مجرمان سایبری در سال 2019 در حدود 4.3 میلیارد دلار را از طریق صرافی های ارز دیجیتال، سرمایه گذاران و کاربران کسب کرده اند.

شرکت امنیتی بلاک چین سایفرتریس به طور خلاصه در گزارش ضد پولشویی خود در مورد سرقت ارزهای رمزنگاری توضیحاتی را ارائه داده است.

طبق گفته سایفرتریس، سرقت کامل وجوه دیجیتال، کلاهبرداری ها و انواع دیگر سوء استفاده از دارندگان حساب ارزهای دیجیتال و پلتفرم های مبادلاتی، در کل حدود 4.3 میلیارد دلار را در سال 2019 عاید مجرمان کرده است.

طبق گزارش ها تنها در سه ماهه اول سال 2019 بیش از 124 میلیون دلار توسط هکرها از صرافی های ارز رمزنگاری به سرقت رفته است. در مجموع 480 میلیون دلار از صرافی ها از ابتدای سال 2019 سرقت شده است.

بزرگترین ضرر و زیان ذکر شده در گزارش سایفرتریس مربوط به طرح کلاهبرداری پلاس توکن است که گفته می شود 2.9 میلیارد دلار از کاربران و سرمایه گذاران کلاهبرداری شده است.

محبوب ترین ارز دیجیتال برای انجام فعالیت های غیرقانونی، بیت کوین است که برای خرید و فروش مواد مخدر، سلاح و اسناد و مدارک سایبری و بانکی استفاده می شود.

با این حال در دارک مارکت ها و حملات بدافزاری گسترده، از دیگر ارزهای رمزنگاری از جمله اتریوم، لایت کوین، مونرو، بیت کوین کش و دوج کوین نیز استفاده می شود. در این گزارش آمده است:

نتایج تحقیق نشان می دهد که ارزهای دارای حریم خصوصی به ندرت و کم در دارک مارکت ها و سایت های غیرقانونی استفاده می شوند(به عنوان مثال مونرو تنها 4 درصد مورد استفاده قرار می گیرد). در عوض بیت کوین همچنان ارز غالب در این فضای تاریک است و 76 درصد استفاده از ارزهای رمزنگاری در دارک مارکت ها مربوط به این ارز است. اتریوم کلاسیک نیز تنها 7 درصد موارد استفاده را تشکیل می دهد.

در مورد بدافزارها و باج افزارها، طبق گزارش، مجرمان 98 درصد از بیت کوین استفاده می کنند، در حالی که فقط 1 درصد از اتریوم استفاده می شود.

از جمله موارد بسیار معروف در مورد سرقت ارزهای رمزنگاری در ماه های اخیر، گزارشی از سازمان ملل است که طبق آن کره شمالی با هک کردن بانک ها و صرافی های رمزنگاری در سال 2019 حدود 2 میلیارد دلار سرقت کرده است.

منابع:

ایمان کیمیایی

مقالات مرتبط

خطای وحشتناک صرافی بیت‌هامب و واریز 2000 بیت‌کوین به حساب برخی کاربران

صرافی کره‌ای بیت‌هامب (Bithumb) به‌دلیل یک خطای سیستمی، به‌جای پرداخت پاداش نقدی بسیار کوچک، به حساب هر کاربر به‌اشتباه ۲,۰۰۰ بیت‌کوین واریز کرد. این خطا تنها پنج دقیقه بعد برطرف شد، اما طبق گزارش‌های محلی، برخی کاربران در همین بازه‌ی کوتاه حدود ۲ میلیارد دلار از بیت‌کوین‌های واریز شده به حساب خود را فروختند. اگرچه این فروش‌ها فقط در سیستم داخلی بیت‌هامب انجام شد و دربلاک‌چین ثبت نشد، باعث ریزش شدید قیمت بیت‌کوین در این صرافی شد.

افزایش شایعات پیرامون صرافی بایننس

برخلاف شایعات منفی، بایننس در وضعیت عادی قرار دارد. موجودی آن حدود ۶۵۹ هزار بیت‌کوین است، ورود و خروج سرمایه طبیعی بوده و تغییر موجودی آن فقط ۰.۶ درصد بوده است؛ این عدد اصلا قابل مقایسه با برداشت‌های بزرگ (منفی 12 درصد) بعد از سقوط صرافی اف‌تی‌ایکس نیست.

آیا میانگین متحرک نمایی 200 هفته‌ای می‌تواند مانع کاهش بیشتر بیت‌کوین شود

بیت کوین برای اولین بار از اواخر سال 2023 در حال نزدیک شدن به خط روند بلندمدت خود و تست مجدد آن است. در صورت کاهش دوباره قیمت، میانگین‌ متحرک‌های هفتگی مانند حمایت قوی عمل می‌کنند و معامله‌گران آنها را زیر نظر دارند. تحلیل‌های بازار نشان می‌دهد که معامله‌گران حتی پس از کاهش ۴۰ درصدی قیمت از اوج ۱۲۶,۱۰۰ دلاری، هنوز تسلیم نشده‌ اند و به آینده بازار اطمینان دارند.

دیدگاهتان را بنویسید