در کوین سرا از جدیدترین و داغ ترین اخبار و مطالب دنیای ارزهای رمزپایه مطلع می شوید .

مقایسه مبادلات ارزهای رمزنگاری و مبادلات فارکس

0 3,102

بسیاری از افراد معتقدند که مقایسه مبادلات ارزهای رمزنگاری با فارکس مانند مقایسه سیب و پرتقال است. اما این یک گفته دقیق نیست. در بررسی دقیق شباهت هایی بین این دو نیز دیده می شود. به عنوان مثال پویایی عرضه و تقاضای بازار در هر دو قیمت ها را تعیین می کند.

  • تبادلات ارز خارجی که فارکس و یا FX نیز نامیده می شود به بازار جهانی و بدون مکان (OTC) اشاره دارد که در آن معامله گران، سرمایه گذاران، موسسات و بانک ها و صرافی ها به دنبال خرید و فروش ارزهای جهان هستند. معاملات در “بازار بین بانکی” انجام می شود، یک کانال آنلاین که ارزها 24 ساعته در پنج روز از هفته در آن معامله می شوند. فارکس یکی از بزرگترین بازارهای تجارت است و گردش مالی روزانه آن بیش از 5 تریلیون دلار است.

کریپتو در مقابل رمزنگاری

معامله گران باهوش و با تجربه در شرایط بازار غیرقابل پیش بینی می توانند با انجام حرکت های به موقع سود مناسبی را کسب کنند. بیایید به نقاط تشابه و تفاوت بازار رمزنگاری و فارکس بپردازیم.

الکس ماشینسکی، مدیرعامل سلیسیوس نتورک، متذکر شد که فارکس و ارزهای رمزنگاری هر دو نشان دهنده یک بازار دیجیتال هستند و می توان به سهولت در آنها خرید و فروش انجام داد. هر دوی آنها دارای نوسانات بالا هستند که فرصتی برای کسب سود سریع را فراهم می کنند.

وی می گوید:

مزیت معاملات در بازار رمزنگاری و فارکس این است که هر دو بازار جهانی هستند که تحت تاثیر بازیکنان و تاجران بزرگ مالی قرار دارند. اغلب مبادله کنندگان انفرادی نمی توانند در این بازار با این صندوق های مالی بزرگ و بانک ها در مبادلات و سرعت عمل رقابت کنند.

او می گوید که بزرگترین تفاوت بین بازار فارکس و بیت کوین این است که برخلاف فارکس، بیت کوین یک بازار نوپا است و بیشتر در آن مبادلات جزء صورت می گیرد و از طریق نهادهای سرمایه گذاری هدایت نمی شود. این امر سبب می شود تا بازار بیت کوین الگوی رفتاری بسیار متفاوتی با فارکس داشته باشد.

مبادلات ارزهای رمزنگاری

کیل کگس، تحلیلگر ارشد سرمایه گذاری در شرکت اینوکتس کپیتال، بر این باور است که مقدار عرضه بیت کوین حداکثر 21 میلیون است و در نهایت تعداد آن محدود است. علاوه بر این دارای پروتکل هایی است که عرضه ارزهای جدید را در کنترل دارد. به این معنی که قابل دستکاری است. وی در توضیح می گوید:

بنابراین مبادلات در بیت کوین صرفا بر تقاضا متمرکز است. آن نیز به نوبه خود به میزان پذیرش و کیفیت پروژه  بستگی دارد. پذیرش بیشتر بیت کوین اساسا اندازه شبکه را افزایش می دهد. به این معنی که کاربران بیشتر، سود بیشتر و قیمت بالاتر را در پی خواهد داشت. از نظر غیرمتمرکز بودن بی نظیر است و این یکی از مزایای دارایی های رمزنگاری است.

میزان مناسبی از مهارت و خوش شانسی به کار گرفته شده است

از سوی دیگر ارزهای فیات به طور بالقوه عرضه نامحدودی دارند. عرضه این ارزها توسط سیاست پولی کشورهای صادر کننده تعیین می شود.

کگس می گوید:

بانک مرکزی هر کشور به طور معمول عرضه این ارزها را از طریق مکانیزم های مختلف سیاست پولی مرتبط با نرخ بهره یا بازپرداخت تنظیم می کند. این امر می تواند اساسا به عنوان هزینه فرصت نگهداری پول نقد در اقتصاد آن کشور تعریف شود. این تصمیمات سیاسی با توجه به بررسی شرایط و الزامات اقتصاد کلان داخلی و جهانی انجام می شود. به همین دلیل منجر به نوسانات در عرضه و تقاضا می شود.

معامله گران و تاجران پول های فیات که به دنبال کسب سود هستند، اساسا به دنبال خرید ارزهایی هستند که علائمی از بهبود اقتصاد کلان را نشان می دهند. آنها این کار را با فروش ارزهایی که خلاف این جهت را دارند، انجام می دهند. کگس اظهار داشت:

به گواهی تاجران و معامله گران، در این بازار اغوا کننده مقدار زیادی مهارت همراه با چاشنی خوش شانسی برای کسب موفقیت نیاز است.

هزینه های بیت کوین کم است

از دیگر عواملی که باید در نظر بگیریم این است که ماهیت بلاک چین بیت کوین به این معنا است که بیت کوین می تواند به صورت همتا به همتا مبادله شود. در این روش اساسا هزینه ها بسیار کمتر است.

کگس اشاره می کند که این امر به دلیل این واقعیت است که هیچ واسطه ای وجود ندارد. در بازار ارزهای خارجی که کارگزاران معاملات بین شرکت کنندگان را تسهیل می کنند، اغلب یک لایه هزینه اضافی را سبب می شود.

کگس توضیح می دهد:

واسطه ها برای بیت کوین و سایر ارزهای رمزنگاری، صرافی های رمزنگاری هستند. این صرافی ها به عنوان منبع مرکزی دارایی عمل می کنند. آنها تراکنش ها را تسهیل می کنند و بر این اساس کارمزد دریافت می کنند. بنابراین از این جنبه می توان آنها را مشابه فارکس در نظر گرفت. با این حال مکانیزم آنها متفاوت است. اما مقایسه کلی کارمزدها دشوار است. زیرا این کارمزدها بسته به نوع صرافی، جفت ارز، حجم و بسیاری دیگر از عوامل متفاوت است.

بازار فارکس سطوح نقدینگی بالایی دارد

یکی از حقایق مهم این است که بازار فارکس به علت قدمت طولانی دارای نقدینگی و پایداری بالا است. کگس می گوید:

در نتیجه افزایش تراکنش های بین مرزی و دسترسی به ابزارهای تجاری و زیرساخت ها، پدیده جهانی سازی و فناوری باعث افزایش فعالیت مبادلات ارزهای خارجی شده است. فارکس یکی از بزرگترین بازارهای جهان است که حجم مبادلات روزانه آن در حد تریلیون ها دلار است. بیشتر این حجم مبادلات مربوط به ارز کشورهای معتبر، پایدار و توسعه یافته مانند دلار است که به عنوان ذخایر ارزی در دنیا به کار گرفته می شود.

در دنیای رمزنگاری نیز شباهت هایی بین بیت کوین و دلار وجود دارد. بیت کوین می تواند به عنوان پشتوانه و ذخیره ارزهای رمزنگاری موجود در نظر گرفته شود. بیشترین حجم مبادلات نیز متعلق به این ارز است. کگس می گوید:

حجم مبادلات روزانه بیت کوین که در حال حاضر در حدود چند میلیارد دلار است، در مقایسه با بازار فارکس ناچیز به نظر می رسد.

مبادلات فارکس

برخی آن را مانند یک قطره در اقیانوس می دانند. نوسانات بیت کوین نیز نسبت به ارزهای فیات بسیار بیشتر است. کگس معتقد است که مبادلات جفت ارزهای نوظهور می تواند بسیار بهتر از مبادله بیت کوین باشد.

فقط درصد کوچکی از معامله کنندگان موفق به کسب سود می شوند

سال 2018 برای معامله کنندگان ارزهای رمزنگاری سال سختی بود. پس از یک افزایش عالی در سال 2017، روند نزولی سال 2018 بسیار سخت بود. کگس گفت:

صرف نظر از نوع ارز، تبادلات، خصوصا در کوتاه مدت بسیار سخت است. تنها درصد کمی از مبادله کنندگان موفق به کسب سود شدند.

وی افزود:

البته خبرهای زیادی را از موفقیت های کسب شده در رسانه ها می شنویم. با این حال به ضررهای زیادی که مبادله کنندگان در تلاش برای کسب سود در بازار متحمل شدند، زیاد پرداخته نشده است.

منبع news.bitcoin

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.