در کوین سرا از جدیدترین و داغ ترین اخبار و مطالب دنیای ارزهای رمزپایه مطلع می شوید .

توافق G20: تنظیم مقررات ارزهای دیجیتال مطابق استانداردهای FATF

0 2,071

کشورهای عضو گروه 20، در دومین جلسه سران که در بوینس آیرس آرژانتین برگزار شد، بر سر تنظیم مقررات ارزهای دیجیتال در راستای استانداردهای گروه ویژه اقدام مالی (FATF) به توافق رسیدند.

دارایی های رمزنگاری را به منظور مبارزه با پولشویی تنظیم مقررات می کنیم

روزنامه صعودی گزارش داد، روز شنبه یک اعلامیه مشترک توسط همه ی کشورهای عضو گروه 20 به طور رسمی امضا شد. این سند تصدیق می کند با توجه به رشد سریع دیجیتالی شدن اقتصاد جهانی، انجام “اصلاحات ضروری” مورد نیاز است.

گروه 20 برای یک رویکرد تنظیمی در رابطه با ارزهای دیجیتال یا دارایی های دیجیتال، پیرو استانداردهای گروه ویژه اقدام مالی FATF به توافق رسید. در بخش 25 این اعلامیه رسمی آمده است:

ما دارایی های رمزنگاری را به منظور مبارزه با پولشویی و مقابله با تامین مالی تروریسم پیرو استانداردهای گروه ویژه اقدام مالی FATF تنظیم می کنیم و در صورت نیاز سایر اقدامات را در این رابطه بررسی خواهیم کرد.

کشورهای عضو این گروه با یکدیگر فعالیت کرده و بر دیجیتالی شدن اقتصاد جهانی که با سرعت زیادی در حال وقوع است، نظارت می کنند. در قسمتی از بخش 26 اعلامیه آمده است:

ما به فعالیت با همدیگر ادامه خواهیم داد تا یک راه حل توافقی برای رسیدگی به تاثیرات دیجیتالی شدن اقتصاد در نظام مالیاتی بین المللی پیدا کنیم و برای آن در سال 2019 یک بروزرسانی و در سال 2020 یک گزارش نهایی را در نظر گرفته ایم.

طبق گزارش ها در هفته ی گذشته، آمریکا اولین اقدام خود را علیه دو ایرانی متخلف در رابطه با ارزهای رمزنگاری انجام داد. دفتر کنترل سرمایه های خارجی (OFAC) وزارت خزانه داری آمریکا دو آدرس بیت کوین را منتشر کرد و به جوامع رمزنگاری و مالی هشدار داد هر شخصی که با این متهمان تراکنش انجام دهد، در معرض تحریم های ثانویه قرار می گیرد.

با این حال هنوز شک و تردید وجود دارد که آیا این اقدامات در جلوگیری از انجام تراکنش های بیت کوین و ارز رمزنگاری در سطح پروتکل موفق خواهند بود. در حقیقت، بیت کوین عمدا طوری طراحی شده است که مقاوم به سانسور، بی حد و مرز و از نظر سیاسی یک پول خنثی (بی طرف) باشد.

بابی لی در توییت خود گفت:

 من از این تعجب می کنم که آیا واقعا رهبران جهانی گروه 20 متوجه شده اند که با یک دشمن مشترک روبرو هستند؟

با گسترش بیت کوین، دولت ها به آرامی اما به طور حتم در حال از دست دادن توانایی انحصاری خود برای صدور پول (ارز فیات) هستند. اگرچه این حرکت در ابتدا آرام است اما در نهایت انقلابی برگشت ناپذیر و لغو نشدنی خواهد بود!

گروه 20: هند در تلاش برای مبارزه با مجرمین مالی فراری

هانس ایندیا گزارش می دهد، به نظر می رسد هند در این مسیر پیشگام بوده است. این کشور جمعه، یک لیست دارای 9 لایحه را ارائه کرد و مصرانه خواستار مبارزه با “مجرمان مالی فراری” شد.

این دستور کار توسط نارندرا مودی، نخست وزیر هند ارائه شد. او کسی است که درخواست تشکیل گروه ویژه اقدام مالی جهت انجام همکاری های بین المللی را نیز ارائه داد. این امر اطمینان حاصل می کند که کشورهای عضو این گروه، در تعامل نزدیک با یکدیگر هستند و واحد های آگاهی مالی اطلاعات مورد نیاز را برای ردیابی مجرمین به اشتراک می گذارند.

در این دستور کار نوشته شده:

گروه ویژه اقدام مالی، باید وظیفه ی تنظیم یک تعریف استاندارد را برای مجرمان فراری مالی ارائه دهد. گروه ویژه اقدام مالی همچنین باید مجموعه ای از رویه های موافقت شده و استاندارد را در رابطه با شناسایی، استرداد و اقدامات قضائی لازم جهت برخورد با مجرمان فراری مالی به منظور راهنمایی و کمک به کشورهای گروه 20 و با توجه به قانون داخلی آنها، ارائه دهد.

“گروه ویژه اقدام مالی، FATF یک سازمان بین دولتی است که در سال 1989 توسط وزرای قضایی کشورهای عضو این گروه، تاسیس شد. هدف این گروه تعیین استانداردها و ترویج اجرای موثر قانون، اقدامات تنظیمی و عملیاتی برای مبارزه با پولشویی، تامین مالی تروریسم و سایر خطراتی که یکپارچگی و کمال سیستم مالی بین المللی را تهدید می کنند، است. از اینرو گروه ویژه اقدام مالی “یک سازمان سیاست گذاری” است که به منظور ایجاد اراده سیاسی لازم برای قانونگذاران بین المللی و اصلاحات تنظیمی در مناطق تحت پوشش خود فعالیت می کند.”

همانطور که قبلا گزارش شده بود، در اولین جلسه این گروه در بوینوس آیرس در ماه جولای، کشورهای عضو ارائه یک چارچوب قانونی را برای این منظور متوقف کردند. با این حال G20 با این موضوع موافق بودند که دارایی های رمزنگاری می توانند منافعی را به ارمغان آورند و در عین حال خطری برای ثبات مالی جهان ندارند. با این وجود اعضا موافقت کردند که در آینده ای نزدیک به بررسی قوانین نظارتی با رویکرد توجه به عواملی مانند پولشویی و فرار مالیاتی، بپردازند.

در این گزارش عنوان شد که در مورد ارزهای رمزنگاری نگرانی هایی در مورد محافظت از سرمایه مصرف کنند و سرمایه گذاران، یکپارچگی و عدم دستکاری بازار، فرار مالیاتی، پولشویی و تامین مالی تروریست وجود دارد. در عین حال این دارایی های رمزنگاری درای ویژگی های کلیدی ارزهای فیات و فیزیکی هستند. در حالی که این دارایی ها خطری برای ثبات مالی جهان ندارند، اما ما همه چیز را زیر نظر داریم.

منبع bitcoinist

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.