در پست اخیر به مناسبت شانزدهمین سالگرد وایت پیپر بیت کوین، فرد کروگر، اقتصاددان، نظرات خود را در مورد اینکه چرا معتقد است بیت کوین در مواقعی که دیگر ارزها با مشکل مواجه شده اند، موفق بوده است، به اشتراک گذاشت.
فرد کروگر، اقتصاددان ارزهای دیجیتال، دلایل موفقیت بیت کوین را در به این صورت بیان کرد:
ساختار کد بیت کوین
کروگر خاطرنشان کرد که بیت کوین به دلیل سادگی و استقلال آن برجسته شده است. او گفت: «بر خلاف سولانا، کاردانو، اتریوم و غیره، هیچ گروهی از «بنیانگذاران» وجود ندارد که پروژه را بهروزرسانی کنند. در حالی که بهروزرسانیها انجام میشوند، بیتکوین برخلاف بسیاری از پلتفرمهای جدید بلاکچین، یک نهاد رسمی حاکم یا مجموعهای از بزرگان که تصمیمگیری میکنند، ندارد. او استدلال کرد که این ساختار غیرمتمرکز به انعطاف پذیری و بی طرفی بیت کوین کمک می کند.
راه اندازی منصفانه
کروگر اشاره کرد که راه اندازی بیت کوین از نظر انصاف بی سابقه بود. «همه توانستند در روز اول ماین کنند. ساتوشی هرگز ادعای توکن نکرد. به گفته کروگر، این شروع برابریخواهانه استانداردی را ایجاد کرد که هیچ ارز دیجیتال دیگری تا به حال به آن نرسیده است.
معاملات بدون سانسور
کروگر خاطرنشان کرد که یکی از مهمترین ویژگی های بیت کوین مقاومت آن در برابر سانسور است. او گفت: “هیچ چیز نمی تواند تراکنش های بیت کوین را در هیچ کشوری در جهان متوقف کند.” در حالی که تراکنشها را میتوان ردیابی و پرچمگذاری کرد و گاهی اوقات مسیرهای خروج را میتوان محدود کرد، کروگر خاطرنشان کرد که تراکنشهای بیتکوین تا حد زیادی غیرقابل توقف هستند.
این کیفیت ارزش بیت کوین را به عنوان یک سیستم مالی بدون مرز و باز تقویت می کند.
سادگی در هسته آن
با وجود ماهیت فنی بلاک چین، کروگر معتقد است که سادگی اساسی بیت کوین کلید موفقیت آن است. او توضیح داد: «ممکن است برای یک مبتدی پیچیده به نظر برسد، اما ایده کلی ارسال بیت کوین بین طرفین بسیار ساده است و طی 16 سال تغییر نکرده است. با استخراج بلوکها هر 10 دقیقه و هاوینگ هر چهار سال، ثبات سیستم بیتکوین یک رویکرد ساده را نشان میدهد که در یک پایگاه کد کوچک و یک وایت پیپر کوتاه 9 صفحهای قرار میگیرد.
مزیت حرکت اول
کروگر همچنین به اصل مزیت حرکت اول اشاره کرد (مزیت حرکت اول را می توان به سادگی به عنوان توانایی یک شرکت برای بهتر بودن نسبت به رقبای خود در نتیجه اولین بودن در یک دسته بندی محصول جدید تعریف کرد.)و از کتاب موقعیتیابی برای توضیح آن اشاره کرد: «اولین کسی که تناسب محصول با بازار را پیدا میکند، آن را حفظ میکند».