در کوین سرا از جدیدترین و داغ ترین اخبار و مطالب دنیای ارزهای رمزپایه مطلع می شوید .

انجمن TON در نامه ای سرگشاده به فرانسه خواستار آزادی پاول دوروف شده است

0 192

انجمن TON نامه سرگشاده ای به فرانسه فرستاد که در آن خواستار آزادی پاول دوروف شده است. امانوئل ماکرون، رئیس‌جمهور فرانسه به‌شدت مورد انتقاد مدیران فناوری مانند ایلان ماسک و کریس پاولوسکی، مدیرعامل رامبل، پائولو آردونیو مدیر عامل تتر قرار گرفته است.

جامعه شبکه باز(Open Network Society)، یک گروه مستقل که نماینده جامعه TON است، نامه ای سرگشاده به مقامات فرانسوی فرستاد و خواستار آزادی فوری پاول دوروف، یکی از بنیانگذاران تلگرام، پس از دستگیری وی در فرودگاه لو بورژه در 24 اوت شد.

نامه انجمن TON با محکوم کردن زندانی شدن یکی از بنیانگذاران تلگرام به عنوان “حمله مستقیم به حقوق اساسی بشر” و نقض اصول آزادی بیان آغاز می شود.

TON Society’s open letter to France. Source: TON Society

نویسنده یا نویسندگان نامه در ادامه از نهادهای فراملی مانند سازمان ملل، شورای اروپا و اتحادیه اروپا می‌خواهند که از طرف دوروف مداخله کنند و فرانسه را برای حمایت از حقوق بشر تحت فشار قرار دهند. انجمن TON در نامه سرگشاده خود می گوید:

«لازم به ذکر است که دادگاه اروپایی حقوق بشر (ECHR) به اتفاق آرا تصمیم در مورد PODCHASOV v. RUSSIA مبنی بر اینکه اقدامات برای رمزگذاری به تضمین برخورداری از سایر حقوق اساسی مانند آزادی بیان کمک می کند، را تأیید کرده است. ”

این نامه همچنین از دیگر شرکت‌های رسانه‌های اجتماعی و شرکت‌های فناوری می‌خواهد که در برابر فشارهای سانسور دولتی و سایر اشکال تحریم اطلاعاتی علیه کاربران خود مقاومت کنند.

انجمن TON نیز تاکید کرد که سیاست‌های تعدیل محتوای تلگرام با چارچوب قانونی اتحادیه اروپا از جمله قانون خدمات دیجیتال مطابقت دارد.

مقامات فرانسوی دوروف را تا 28 اوت در بازداشت نگه می دارند

علیرغم افزایش درخواست‌ها برای آزادی دوروف، مقامات فرانسوی اعلام کردند که بازداشت او را تا 28 اوت تمدید می‌کنند و این بخشی از تحقیقات در حال انجام در مورد یک کاربر ناشناس که ادعا می‌شود از پلتفرم تلگرام برای مقاصد غیرقانونی استفاده می‌کند.

پس از واکنش گسترده جامعه رمزنگاری و فعالان آزادی بیان، امانوئل مکرون، رئیس جمهور فرانسه، در پاسخی مدعی شد که بازداشت دوروف سیاسی نبوده است. با این حال، پاسخ مکرون تنها با واکنش شدید جامعه آنلاین مواجه شد.

پس از دستگیری دوروف، کریس پاولوفسکی، مدیرعامل و بنیانگذار رامبل، با اشاره به موضع «تهدیدکننده» دولت فرانسه در قبال رامبل و احتمال تلاش مقامات فرانسوی برای بازداشت سایر مدیران فناوری مرتبط با پروژه های آزادی بیان، از اروپا گریخت.

منبع cointelegraph

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.