در کوین سرا از جدیدترین و داغ ترین اخبار و مطالب دنیای ارزهای رمزپایه مطلع می شوید .

چهار دروغی که اقتصاددانان در مورد بیت کوین می گویند

0 2,245

رابرت اسکیدلسکی یکی از اعضای مجلس نمایندگان انگلیس و استاد اقتصاد دانشگاه وارویک معتقد است که تلاش برای وارد شدن بیت کوین به چرخه پولی و تبدیل چرخه پولی به بیت کوین متوقف خواهد شد.
در مقاله ای که اخیرا منتشر شد، اسکیدلسکی شباهت های بین طلا و بیت کوین را ترسیم می کند و نتیجه گیری کرده است که ورود آن به شبکه پولی باعث اقتصادی مریض خواهد شد. به عبارت دیگر چرخه های صعود و نزول اقتصاد وقایعی طبیعی هستند و افراد آگاه می توانند با یک نظام مالی درست خود را با آن هماهنگ کنند.
وی می گوید: واقعیت این است که جوامع انسانی بهترین راه برای حفظ ارزش پولی را اعتماد به بانک های مرکزی می دانند و اینگونه در نظر می گیرند که این بانک ها به صورت مستقیم و یا غیرمستقیم بر روی حجم اعتبار سیستم های تجاری بانکی اثر گذار هستند.
جالب است که اسکیدسکی تصدیق می کند که جزئیات فنی سیستم پرداخت بیت کوین بسیار پیچیده است و بنابراین به نظر او نباید از این سیستم استفاده کرد. این نظر مانند آن است که شخصی در ابتدای قرن بیستم می گفت از آنجایی که جزئیات فنی هواپیما پیچیده است، نباید از آن استفاده کرد.
اسکیدلسکی معتقد است، تلاش برای اصلاح سیستم پولی بی فایده است، زیرا تمام تلاش های قبلی موفق به ارائه راه حلی بهتر از پول کاغذی که امروز رایج است، نشده اند. وی بیت کوین را صرفا به عنوان آخرین تلاش برای استفاده از تکنولوژی جهت جلوگیری از وضعیت بد رفتار پولی می داند.
خب حالا بیایید نگاهی به بعضی اظهارات اشتباه سیاستگذاران اقتصادی بیاندازیم:
1) آن از هیچ ساخته شده است:
به این معنی که اگر چه از هیچ ساخته نشده است، اما راهی برای ایجاد و تبدیل به پول ندارد.
اولا بیت کوین ها از هیچ ساخته نمی شوند. دوما از آنجایی که در حال حاضر در سراسر جهان و در مکان های مختلف برای خرید و فروش های آنلاین و جهت خرید کالا و ارائه خدمات پذیرفته شده است، پس مانند پول واقعی است.
علاوه بر این فاکتورهای متعددی از قبیل انرژی، مهارت در برنامه نویسی، منابع و زمان صرف شده برای توسعه و تولید نرم افزار و سخت افزار، فقط بخشی از اجزای مورد نیاز برای اجرا و نگهداری شبکه بیت کوین است. همچنین بیت کوین دارای یک شبکه جهانی است که بین تمام کاربران توزیع می شود و تمام کاربران با قوانین این شبکه موافقت کرده اند.
برطبق قانون Metcalfe کاربران بیشتر در شبکه، ارزش بیت کوین را افزایش خواهد داد.
دروغ دوم: قابلیت انعطاف پذیری ندارد
بیت کوین در سال 2040 به کمترین میزان تولید خواهد رسید و در حدود 21 میلیون بیت کوین، به اتمام می رسد. به عبارت دیگر قابلیت ارتجاع و افزایش بیشتر نخواهد داشت. ارز، پول و همچنین طلا نیز این مشکلات را خواهند داشت و به اندازه کافی تولید نمی شوند که از رشد اقتصادی و تمام جمعیت پشتیبانی کند. آخرین بیت کوین در سال 2040 استخراج خواهد شد.
این مسئله هرگز مربوط به خود طلا نبوده است، بلکه کاهش و تحریف در مقدار و قیمت طلا می تواند باعث سقوط آن شود. به عنوان مثال اکثر محققین معتقدند که کاهش مقدار طلا یکی از عوامل عمده سقوط امپراتوری روم بوده است. شبکه بیت کوین قابل تحریف و تغییر نیست و بنابراین امکان تحریف در تعداد و ورود به شبکه وجود ندارد، بر خلاف پول های رایج.
برخلاف طلا، بیت کوین صرفا نام یک واحد دیجیتالی است (که ارزش آن توسط بازار تعیین می شود). بیت کوین به واحدهای بسیار کوچکتر قابل تقسیم است. در حقیقت کوچکترین واحد آن برابر یکصد میلیونیم بیت کوین(0.00000001BTC)است که ساتوشی نامیده می شود. به این ترتیب امکان ارسال کسرهای کوچکی به ارزش حتی یک پنی در بازار فراهم می شود. این امکان امروزه حتی با پول های دیجیتال امکان پذیر نیست و تنها با پول نقد فیزیکی یا سکه می تواند انجام شود.
این قابلیت در واقع نشان می دهد بیت کوین یکی از مقیاس پذیرترین واحد ارزهای دیجیتال است. تعداد 21 میلیون بیت کوینی که تولید می شود برابر 2 کواردلیون ساتوشی با توجه به محاسباتی که گفته شد، خواهد شد.
دروغ سوم: کاهش تعداد سبب تجمع و احتکار آن خواهد شد
این کاهش عرضه بیت کوین منجر به گرایش جهت احتکار این ارز خواهد شد.
احتکار در واژه به معنای ذخیره کردن است. اگر هیچ گونه پس اندازی نباشد، هیچ سرمایه ای هم در کار نخواهد بود.
در حقیقت برخی معتقدند صرفه جویی باعث افزایش مصرف در بلندمدت می شود. سیفدین این مفهوم را در کتاب خود تحت عنوان استاندارد بیت کوین، توضیح می دهد:
جامعه ای که در مصرف به شدت صرفه جویی می کند، در نهایت و در بلند مدت مصرف بالاتری را نسبت به جامعه ای با صرفه جویی کم خواهد داشت. زیرا جامعه ای که کمتر صرفه جویی می کند بیشتر سرمایه گذاری می کند و بنابراین درآمد سرانه افراد این جامعه افزایش خواهد یافت.
دروغ چهارم: تورم
ارز دیجیتال در برابر تورم امنیت و راهکاری ندارد
اقتصاددانانی نظیر اسکیدسکی در واقع نمی دانند که منظور از تورم آنها تورم عرضه پولی در مقابل تورم قیمت کالاها است. اگرچه هر دو آن ها برهم تاثیر گذار هستند، اما تورم ارزهای فیات و رایج توسط چاپ بیشتر آن ها، تضمین شده است.
دیر یا زود چاپ بیشتر پول توسط بانک ها و دولت ها باعث تورم بیشتر شده که این باعث تضرر بیشتر مردم و افراد جامعه خواهد شد. تورم گاهی مالیات پنهان نیز نامیده می شود زیرا در مقایسه با مالیات مستقیم بسیار ساده تر به افراد یک جامعه تحمیل می شود.

 

بیت
در مقابل عرضه پولی، بیت کوین نه تنها کنترل شده می باشد، بلکه میزان آن کاملا شفاف و برای همه شناخته شده است. حتی عرضه مقدار طلا دقیقا قابل پیش بینی نیست. در حالی که 21 میلیون واحد بیت کوین عرضه خواهد شد که این خود یکی از ویژگی های کلیدی پروتکل بیت کوین است. میلیون ها نفر از مردم سراسر جهان که از بیت کوین استفاده می کنند، از عرضه محدود آن مطلع هستند. این امر باعث می شود که به صورت دقیقتر و صحیح تری نسبت به کالاها و خدمات قیمت گذاری صورت گیرد. همچنین افرادی که از بیت کوین استفاده می کنند به شکل داوطلبانه سرمایه و پول خود را به این سمت انتقال می دهند.
بیت کوین یک ایده انقلابی است
با ظهور ارزهای دیجیتال برای اولین بار در تاریخ، انسان ها می توانند ارز خود را انتخاب کنند. از آنجایی که در طول تاریخ همیشه یک قدرت مرکزی مانند دولت ها، بانک های قدرتمند و کلیسا وجود دارد که می تواند در قبال حکم و یا با قدرت پول خود را انحصاری کند، ظهور ارزهای دیجیتال کمتر از یک انقلاب نیست.
در مقایسه با پول های فیزیکی و رایج که امنیت و اعتبار آنها در برابر تورم کاهش می یابد، رفتار ارزهای دیجیتال اینگونه نخواهد بود. اغلب مردم متوجه شده اند که از طریق خرید بیت کوین می توانند وارد این سیستم شده و از آن استفاده کنند. خبر خوب این است که مردم بین اعتماد به بانکداران و یک شبکه پولی غیرمتمرکز به صورت آگاهانه می توانند انتخاب خود را انجام دهند.

منبع exchanging.ir

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.